onsdag 12 november 2008

02.48

Klockan är nästan tre på morgonen i Europa och jag har precis lagt barnen (och femton mjukisdjur). Jag hoppas du sover, sover du inte är du antingen riktigt glad och i gasen eller väldigt orolig och ledsen. Jag tänker på er ibland nar jag sitter framför datorn eller TVn på kvällarna. Hur ni förhoppningsvis sover lugnt under mjuka lakan. Jag tänkte på er när Obama segertalade, undrade om någon orkat stanna uppe.

Ikväll är det Country Music Award på ABC, just nu sjunger en kille i basebollmössa och stort skärpspänne som står så bredbent att han snart går ner i spagat. Tror ni att skärpspännestorleken har samma betyelse för en countrysångare som nyckelknippan har för en skolvaktmästare, eller pennsamlingen i vitrocksfickan för en doktor? Jag undrar fördomsfullt om publiken har röstat på Obama. Vissa låtar får mig att vilja åka som Thelma & Louise rakt fram i bil i timmar.

Sov gott, vi ses imorgon. Sänd mig en tanke när du vaknar för då sover jag. Annars är jag antigen riktigt glad och i gasen eller väldigt orolig och ledsen.

2 kommentarer:

Jorun sa...

Ett inlägg som är som en vaggvisa...

Jag hoppas du sover gott när jag skriver det här, om en liten stund ska jag vackla iväg till sjukgymnasten.

Charlie Truck sa...

Tack, jag sov så sött. Nu säger jag som farbror Melker: Denna dagen, ett liv.