lördag 25 oktober 2008

Dinseydags

Kan någon människa förklara varför Cecilia Gyllenhammars alltid lika obegripliga, dåligt skrivna och ointressanta artiklar tas in på Newsmill? Just nu är de tre första artiklarna på ettan skrivna av henne. Sedan kommer en gammal artikel om Sarah Palins gravida tonårsdotter och en om Fredrik Virtanens miljonförlust på börsen.

Den där siten är ju ett skämt.

Däremot är "Före detta Volvoprinsessan" en nästan lika bra titel som "Fiskarson från Allonissos". Som sagt, rena Disney.

2 kommentarer:

Bengt O. sa...

Du har rätt. Gyllenhammar är ju pinsam. Har hon inte skrivit en bok om pappa också?

Men när det gäller Virtanen håller jag inte riktig med (den här gången). Jag menar att hans text -troligen oavsiktligt- fått skönlitterär kvalitet. Jag har t.o.m. jämfört den med Dostojevski. Rien ne va plus?

En tragisk och självutlämnande text.

Charlie Truck sa...

Bengt, nu måste jag bekänna mig skyldig till guilt by association. Jag hade inte riktigt läst Virtanens artikel utan tyckte bara att en kändis miljonföluster inte var den intressantaste analysen av finanskrisen.Slarvigt av mig, men jag förväntar mig redan bara skräp på den där siten. Så viktig är "credden" som man väl fortfarande säger på nusvenska för en tidning/nyhetskanal.