måndag 23 januari 2012

Är han en robot?

Zappade förbi Top Gun på någon kanal. Den kom 1986 (jag hade gissat på betydligt tidigare, omkring 1982) Tom Cruise är född 1962 och var alltså på fotot här 24 år, Kelly McGillis är född 1957 och var 29. Det känns rätt rimligt, hon är en vacker kvinna, han har fortfarande lite babyhull kvar i kinderna.


Så här vacker är Kelly McGillis idag. Hon ser ut som en väl bevarad 54-åring.

Så här ser Tom Cruise ut i December 2011. Han fyller alltså 50 i år men forutom att han tappat babyhullet har han ju knappt ändrats? Jag vet inte om det är kirurgi, gener eller en ung fru som gör det men tror inte om jag tycker det är snyggt längre. Lite livserfarenhet vill man väl se i ett halvsekelgammalt ansikte?

Nu ska de tydligen göra en Top Gun 2. De som tror att Kelly McGillis får förfrågan om att vara love interest räcker upp en hand.

2 kommentarer:

Fransyskan H sa...

Fast. Haha. Jag hoppas nog för egen del att inte likna Tom mer än Kelly vid femtio, för det vore väl lite väl maskulint, men i övrigt. "Helt naturlig" är bäst - ett koncept jag inte längre tror pâ. Non ?

Charlie Truck sa...

Hmm, är inte säker på att jag hänger med på hur du menar. Du vill hellre se ut som en feminin motsvarighet till Tom? Jag tycker hon är snygg! Jag tycker iofs att åldrande människor kan vara väldigt vackra.

Inte alla förstås men alla som desperat försöker hålla sig unga är knappast vackra heller. När man blir äldre tycker jag nog också att det är bättre med mer och mer naturligt utseende, mindre smink etc. Men detta sagt, jag färjar håret sedan säkert 20 år!