torsdag 4 oktober 2007

...och med lärde män på latin...

Saxat ur presentationen:
Du splittras av alla krav. Vissa vill att du ska vara tuff och tydlig. Andra önskar att du ska lyssna och visa medkänsla. En del kräver analys och struktur. Och mitt i alla projektioner ska du hitta din egen personlighet. Inte lätt! Man kan inte begå våld på sig själv. Allt chefskap utgår ifrån dig själv och dina erfarenheter.

Stora Chefsdagen handlar i år om att hitta sin egen personliga ledarstil. Lyssna på kända chefer och förebilder som lyckats för att de vågat gå sina egna vägar. Inga managementböcker här inte! Mer av livets hårda skola. Samtal varvas med intervjuer och föreläsningar och dagen kännetecknas av humor och värme.

Våra gäster använder konferensen som en mötesplats där de knyter nya kontakter, utbyter erfarenhet och fylls med inspiration, inlevelse och igenkännande. Nytta blandas med inspiration och vi räknar liksom tidigare år med en fullsatt konferens, det vill säga över 200 chefer! Det är en rejäl energispruta som räcker vintern ut.

Ur programmet:
Göran Persson - Senoir Advisor JKL
Mats Qviberg, finansman och styrelseproffs - Modigast i affärsvärlden!
Kristina Axén Olin, finansborgarråd, Stockholms stad - Jag slutade vara duktig flicka!
Ebba von Sydow, f.d. chefredaktör, Vecko-Revyn - Man kan vara chef i cashmere och röda pumps!

Snälla, säg att någon i Killinggänget skrivit det här? Extrapoäng för att på en rad lyckas få in inspiration, inlevelse, igenkännande och inspiration igen, samt det obetalbara "energispruta". Bonus: utropstecken efter varje föreläsningstitel! Om någon skulle missa poängen!
Läs resten här. Because you're worth it.

1 kommentar:

RenéV sa...

Vem var G Persson?