fredag 21 augusti 2009

Land of Crazy

Vi tillbringade några timmar i LA i väntan på flyget hem.

Vi hängde lite med Marilyn och Jesus.

Sen kom en stormtruper, Prinsessan Leia, Jokern och Stålmannen och ville vara med på partyt. (Jag vet att nästan alla vänder bort blicken, men i ärlighetens namn gör det dem snarare mer lika originalen, utom möjligen stormtrupern. Barnen tyckte att en gigantisk SpongeBob var bäst).

Vi tänkte att vilket bättre ställe finns det att gå på bio än i Hollywood? Inne på bion satt det den här mannen och spelade orgel innan föreställningen började:
Här är några av de där välbevattnade trädgårdarna i Beverly Hills. Vi snurrade runt där bland villorna och de var verkligen enorma. Efter att ha sett den lyxen kändes det ännu absurdare att se det här reportaget om en gratis klinik som satts upp i en idrottsarena mitt i LA.

Och det leder mig in på dagens riktigt heta ämne: den kommande sjukvårdsreformen (på tal om hur galna man ibland tycker att de är här). Men det får bli ett annat blogginlägg.

3 kommentarer:

S sa...

Ja, dom där husen, de är helt galna. Det är också helt galet att man kan köpa sig en karta där alla kändisars hus är utmarkerade!

Men det är fantastiskt att se och jag hoppas att jag får se det snart igen. Måste visa maken vad jag sett. Östkust och västkust.

Charlie Truck sa...

Man kan inte heller låta bli att slås av hur ofta mycket pengar verkar gå hand i hand med dålig, eller iallafall udda, smak...

S sa...

Haha, ja!