söndag 12 juli 2009

...and the livin' is easy....

Nu har vi nästan tillbringat hela helgen på takterassen.
Vi har ätit frukost och läst New York Times:
Tittat på odlingarna:


Vi har redan klippt ner örterna en gång och fryst in och säkert skördat över 20 söta cocktailtomater. Jag har nog aldrig haft en så välväxt köksträdgård som här mitt på Manhattan.
Och så läste vi lite mer, internetade, drack en kopp kaffe till och åt körsbär. Senare blev det BBQ i nya vänners lag. Terassen är utrustad med en stor gasgrill men eftersom det är förbjudet att sälja och köpa gas på Manhattan (men inte att inneha en gasgrill, go figure) har det tagit oss ett tag att få tag i gas. Men nu har vi fungerande grill, ljudanäggning, ljusslinga och lyktor. Välkommen!
Och så kan man titta på utsikten!

5 kommentarer:

Ulrika Good sa...

My god, vad fint ni har det! Ser fantastiskt ut.

S sa...

Jag vet inte hur jag hittat din blogg, men jag är här och smygläser lite nu och då.

Bland annat för att jag har en obotlig förälskelse till den stad du nu får bo i.

Takterass på Manhattan är få förunnat. Njut!!

Charlie Truck sa...

Tack båda två.

Jo, det är rätt majjigt just nu
Betydligt bättre än över Thanksgiving (december)när vi inte hade värme i fyra dagar och mina föräldrar var här på besök. Eller när vi såg mössen första (och tionde) gången. Eller när vattnet blir sådär rostbrunt som det blir ibland när man ska bada....

Det är ett gammlat, skruttigt hus men med charm, öppna spisar och som sagt en terass. Och just nu, på söndagen när New York är rätt sommartyst och har ett perfekt väder, då är det kalas!

Charlie Truck sa...

Välkommen förresten S - jag ska kika in hos dig!

S sa...

Tackar!

Rostvatten och kyla är ändå sånt som man inte tror ska hända där, men som händer än den ena än den andra. Möss däremot kan man ALDRIG acceptera.