onsdag 16 maj 2007

En klänning och en regering och en gammal statsminister

En solklänning blev det, orange, mycket kort. Ser nog mest ut som ett orangt (det ordet går inte att stava rätt), kort, baraxlat tält när jag nu tänker efter. Men solklänning förutsätter solbränna, eller hur? Bruna ben och kanske shorts under, på stranden. Det kan funka...kanske.

Men det var inte det jag skulle skriva utan om det enda som alla pratar om här: regeringsbildningen. Bara 15 ministrar blir det varav hälften (nåja 7 men vi är inte knussliga) kvinnor. Dessutom har tydligen både centerfolk och tom socialister tillfrågats (ok USA-vänliga rätt otrogna socialister som "Läkare utan gränser"-grundaren Kouchner men han har trots allt partibok). Det bidde bara en tumme kvar för högergubbarna... Har någon tipsat JKL?

På tal om det jag kan inte släppa det här med Göran. Vad är det tänkt att han egentligen ska göra?

- Göran det är kundmöte nu, har du förberett briefen?
- Göran, kom igen press releasen måste vara klar till klockan tre, har du ringt Ekot förresten?
- Göran, vad tror du om Blå Bands varumärke? Hur ska vi få kidsen att äta blåbärsoppa? Vasaloppet håller inte längre, vi får göra något jippo på snowboard-SM, tar du det?

Eller ska han bara äta lunch med gamla partikamrater och kränga någon annans agenda? Mer luncher är väl inte vad Göran behöver?

Inga kommentarer: