onsdag 19 december 2007

Jag ville jag vore

Jag kom av mig tror jag, det känns som om jag bara upprepar mig här inne. Jag tjatar om julen för att jag är för lat att blogga om något annat.

Det finns ju en massa att blogga om, diktatorn med tantfrisyrens besök t ex. Beduintält i Elysée-trädgården och Amazonlivvakter. Mediavänligt och totalt absurt.

Eller Sarkozy och Carla Bruni. Men vad ska man säga om det? Kul för dom, det blir nog vackra barn.

OK, svenska nyheter då?
Ett urval av dagens rubriker:

"Hovet rasar mot Aktuellt"
"Nya suven outad i Sex and the City"
"Jetsetsvenskan erkände i natt"
"Kvinna tafsade på tomten i köpcenter"

Näe tror inte det va.

Jag får skärpa mig om jag ska få det här jobbet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det här med sarkozy och carla bruni är helt otroligt. Hade det hänt i sverige hade det varit skandal. Gubbsjuk jävla 52-årig president dejtar 39 år ung vacker modell/sångerska bara två månader efter en uppslitande skilsmässa. Att hon är så mycket yngre skulle fått feministerna att gå i taket: Könsmaktsordning. DN Debatt. Krav på avgång. Etc. I Frankrike heter det däremot "äntligen lite positiva nyheter"! Finns det inga feminister där?

Charlie Truck sa...

Tror du? Jag tycker man i Sverige tack och lov är rätt ointresserad av politkernas kärleksliv. Och det är väl knappast feministerna som intresserar sig för Filippa eller Anitra? Det enda svenska exemplet jag kan komma på är Erik Asbrink och Ylva Johansson men det som disktuerades var väl att hon avgick, inte deras ålderskillnad. Desstuom är man ju knappast en liten snärta vid 39 år, eller hur?

Jorun sa...

En ganska rolig brittisk kommentar till Bruni/Sarko: Telegraph: Is Carla Bruni at that difficult age?

Gjorde inte hon en skiva som var ganska OK?

Charlie Truck sa...

Jo, hon har get ut ett par skivor av egenkomponerad musik och text. Inte sa daligt alls, modell har hon inte varit pa 10 ar tror jag.

http://www.youtube.com/watch?v=fMUedRUJ_HA

Tidigare pojkvänner är Eric Clapton och Mick Jagger, bada säkert äldre än Sarkozy. Nu har jag skvallrat klart.