tisdag 2 februari 2010

Ja, jo alltså

Vi ska flytta tillbaka till Frankrike om ni inte förstått det redan. Därav samma gamla bloggpost härunder som jag nog skrivit minst fem gånger tidigare. Själva flyttandet drar igång samma gamla tankar som jag aldrig får någon riktig rätsida på.

Men, det känns på det hela taget bra, och det är vårt beslut, vi har inte blivit tvingade. Därmed inte sagt att det varit ett lätt beslut.

Det hela har gått rätt snabbt och flyttlasset går om knappt tre veckor. Så nu håller jag på att ta adjö av min bonuspappa New York för att fortsätta metaforen från föregående inlägg. Bonuspappan som haft den lyxiga rollen att göra roliga grejer med mig utan något större ansvar. Som jag kan ha en lättsam relation till, som jag inte har en historia med. Men som jag samtidigt nog har en rätt ytlig relation till. Men vars energi och exotism tilltalar mig.

Idag har jag gjort en pilgrimsvandring till mitt favoritfik som ligger bredvid det hotell vi bodde på när vi kom den heta sommaren 08. 88 Orchard, ett tips om ni har vägarna förbi.

7 kommentarer:

Fransyskan H sa...

PS frân nedan: vilken LYX att fâ ha träffat pâ bonuspappan! Och fâ ta lite ledigt frân de gamla vanliga exoduskänslorna. Och vem vet, kanske kommer du "hem" nu!

Fransyskan H sa...

PS 2. Jag gissade alltsâ i alla fall delvis rätt! :-)

Charlie Truck sa...

Ja, om det var det du gissade på, nu undrar jag ju vad du syftade på vad gller dig själv...?

Jo, det är en lyx, en gåva faktist att få ha levat här ett tag, att kunna saga att det är litegrann min stad det här också. mer om det kommer nog.

Jorun sa...

Har ni kvar er bostad i Paris eller ska ni börja om på ny kula?

Helena sa...

ska INTE flytta! (:-)).

Charlie Truck sa...

Ny kula! Allt nytt, nytt hus, nya skolor, ny spis, damsugare, strykjärn och förhoppningsvis ...nytt jobb så småningom.

Anonym sa...

Tack för en underbar blogg!

Undrar lite, vilket stad gillar du mest? Du kanske redan har ett blogginlägg där du beskriver detta (har preis hittat hit och kan inte sluta läsa)?