måndag 7 juni 2010

Hej, hej

Jo jag är här. Jag lyssnar, läser, pratar, lever. Men tydligen skriver jag inte. Det var inte alls någon medveten bloggpaus det här utan dagarna bara gick. Utan att fråga om lov. Jag har haft en massa bloggideer men inte kommit till skott, och så hamnade jag i det där att "det här borde jag skriva ordentligt om" och "först ska jag skriva om detta för att sedan följa upp med detta" och så blev det för jobbigt. Jag har tagit bilder med min mobil som jag skulle blogga om, och så gick dagarna och bilderna blir gamla, tankarna försvinner och nyheterna man skulle skriva om blir inaktuella. Att skriva om mors dag en vecka efter mors dag känn ju lite töntigt. Speciellt om man inte hade så mycket att säga om mors dag in the first place utan bara ville visa upp 6-åringens söta teckning. Så nu kommer den iallafall!


Saker jag tänkt på men inte bloggat om: ras, rasism, arbete, jämnställdhet i arbetslivet, foton på intressanta personer, bullbakeriet i skolan-debatten, Elena Kagan, vad som finns i min ipod, arbetslöshet, Gun-Britt Sundströms språk, nannys, varför jag inte vill läsa böcker folk rekommenderar för varmt, mat. Samt allt jag redan glömt.

Jaha, det där lät ju inte så muntert, det kanske är lika bra att jag låtit bli? Annars kan ni ju få önska ett ämne som jag kan skriva om?

5 kommentarer:

Anders Sparring sa...

Det är jämnt skägg mellan "ras" och "vad som finns i min i-pod".

Charlie Truck sa...

Ha, ha det är ju deprimerande. Antingen har jag inget mer att säga eller så är jag helt enkelt inte roligare än så här...

Laura sa...

Väldigt fin teckning!

Jorun sa...

Jag vill veta så mycket som möjligt om det som händer på fredag!

annannan sa...

Gun Britt Sundströms språk.

För jag läste hennes moderna klassiker vars namn jag alldeles totalt har tappat bort i måndagseftermiddagströttheten trettio år efter alla andra och tyckte att den var lika intressant som den ansågs när den kom ut.

Och i veckan stod jag med en hennes biografi i handen på Akademibokhandeln i Helsingfors men köpte den inte då eftersom jag bara tillät mig två böcker.